The Truth About Doctors d. 22 februar i København

Gratis seminar inkl. morgenmad, med præsentationer af McCann Health Nordic og DLI MI

Vores selvopfattelse stemmer ikke altid overens med det billede, som andre mennesker har af os. Det gælder alle mennesker - også læger.

Kom og vær med, når vi diskuterer lægers identitet. Stephanie Brett præsenterer McCann Healths nye markedsundersøgelse, The Truth about Doctors, og derefter går vi i dybden med, hvem lægerne er - eller snarere, hvordan de ønsker, at andre skal opfatte dem.

Denne viden er overordentlig vigtig, når vi ønsker at etablere en digital oplevelse for læger - både som faggruppe, men også som individer med et særligt syn på dem selv. Når vi kender lægernes selvopfattelse og ved, hvordan de ønsker, at omverdenen skal se dem, kan vi levere relevans og rettidighed i alle digitale touch points.

I forlængelse af McCann’s undersøgelse viser DLI MI, hvordan forskellige data kan skabe en synergi mellem salg og marketing og derved opnå det bedste resultat for din dialog med lægen.

Hvordan kan du målrettet bruge data om lægens lokalområde til at gå i dialog med lægen? Og hvordan kan du bruge data til at finde ud af hvilke læger, der er mest relevante for dig?

Dagens program:

08.30-09.00 Check ind og morgenmad

09.00-09.15 Velkomst – Intro af Caroline Erup Widriksen, CEO aPureBase

09.15-10.00 Stephanie Brett fra McCann Health Nordic

10.00-10.30 Pause med networking

10.30-11.30 Arun Micheelsen fra DLI MI

Dit navn(required)

Din titel

Din organisation

Din e-mail (required)

Deltagelse er gratis, men ved udeblivelse uden afbud fakturerer vi 250 kr.