June 14, 2016 business, Featured, News No Comments

Morgen-briefing den 30/6 hos aPureBase på Østerbro

Vi står midt i en digital revolution, og i takt med at digitaliseringen ekspanderer, skabes der nye muligheder, men også krav til virksomhederne.

Kom til morgenmad og seminar, og find ud af, hvordan din organisation kan optimere det digitale medium og bruge de tilgængelige kanaler rigtigt.

Tilmeld dig allerede i dag på marketing@apurebase.com, og lad os inspirere dig med ny viden og værdifuldt input. Deltagelse er gratis, men ved udeblivelse uden afbud, fakturerer vi 250 kr.

MERE OM SEMINARET:

Vi står midt i en digital revolution, og vi kommer til at se ændringer i vores forbrugsmønstre de næste år, som vi ikke havde troet var mulige. I takt med at digitaliseringen vokser, skabes der nye muligheder, men det skaber også krav til virksomhederne. Vi skal være i stand til at udfordre, udvikle og tilpasse os til vores modtagere.

Men ved du, hvordan man i Pharma virkelig kan drage fordel af alle de nye muligheder?
Hvad er konsekvenserne af en dårlig kundeoplevelse?
Skal kommunikationen differentieres i forhold til de nye digitale generationer?

Det er blot nogle af de spørgsmål, vi vil have fokus på dette morgen seminar, hvor temaet netop er den digitale rejse og kanalvalg i den pharma-verden, der stadig bliver mere digital.

DAGENS PROGRAM:
08.30: Check in og morgenmad
09.00: Velkomst – Caroline Erup Widriksen, CEO aPureBase
09.15: Hvordan fungerer multi-channel og den digitale transformation i praksis – Susanne Holm Schäffer, Account Director fra Anthill Agency
09.45 Pause + networking
10.00: Mød og oplev Thomas Sofienberg, Digital Strateg, og bliv inspireret og udfordret på de muligheder digitaliseringen giver alle virksomheder og Pharma industrien nu og i fremtiden.

Written by Caroline Erup Widriksen