January 18, 2017 Jobs No Comments

Vill du arbeta på ett internationellt företag i Köpenhamn? Har du telefonvana och har ett sinne för detalj och kvalité? Är du även kundorienterad och har erfarenhet av CRM-data? Så är du den vi söker på aPureBase!
aPureBase söker en person som talar och skriver flytande svenska till vårt data team, som kommer jobba tillsammans med vår svenska Data Manager. I och med att aPureBase är ett internationellt företag behövs även engelsk språkkunnighet. Tjänsten är på 37,5 timmar i veckan.

Din huvuduppgift kommer vara att uppdatera data på hälsovårdspersonal i vårt CRM-system, via online research eller att ringa ut via telefon. Telefonvana är ett måste, då vi även arbetar med call-kampanjer samt kundservice. Kundbesök är en del av jobbet och vi har kundmöten runt om i hela Norden.

Dina arbetsuppgifter inkluderar:

  • Genomföra interna projekt, t.ex. call-kampanjer
  • Registrera statistik om databasen
  • Upprätthålla kundkontakt genom kundservice, via telefon, e-mail eller kundbesök.
  • Uppdatera specialistområden i databasen via telefon, online research, returpost, kundförfrågningar och liknande.
  • Hjälpa vår marknadsföringsavdelning med korrektur och översättning till svenska

aPureBase är ett globalt företag med bas i Köpenhamn, som levererar data på hälsovårdspersonal till företag inom medicinbranschen. Vi levererar data till 37+ länder jorden runt.

Den data vi levererar används bl.a. till marknadsföringsaktiviterer, säljaktiviteter samt fysiska brevutskick och besök.

Skicka din ansökning med CV och personligt brev till vår Team Lead Malin Hultgren Karlsson på mhu@apurebase.com
Om du har frågor är du även välkommen att skriva till Malin.

Written by Linn Gullberg