February 8, 2018 Jobs No Comments

Talar och skriver du flytande svenska, brinner för data/CRM och kunde tänka dig att arbeta i Köpenhamn inom ett internationellt företag riktat mot läkemedelsindustrin?

Så är du kanske vår nya Database Manager med ansvar för den svenska databasen.

aPureBase förmedlar data. Vi insamlar och bearbetar yrkesrelaterad information om läkare, specialister, sjuksköterskor, tandläkare, beslutningstagare och andra influenser inom läkemedelsindustrin. Vi levererar en bred variaton av datalösningar till våra kunder över hela världen.

Du blir en del av ett team som arbetar med både hjärna och hjärta, samt lägger vikt på personligt ansvar och ägarskap för sina arbetsuppgifter.

Vi kan erbjuda en spännande arbetsdag där du har möjlighet för att utveckla dig i en professionell miljö med utrymme för misstag och tillit till individen.

Vi håller till på ett trevligt kontor på Østerbro i Köpenhamn med smidig pendling från alla håll och kanter. Vi erbjuder lunchordning, flexibla timmar och efter 6 månaders anställning även möjlighet att jobba hemifrån.
 

Dina primära arbetsuppgifter

Du blir ansvarig för att vår svenska databas alltid är i högsta kvalitet och att det kontinuerligt uppdateras och valideras utefter årsplanen. Du ska därför ha koll på siffror, gärna ha jobbat med databaser tidigare samt bearbetning av data.

Du kommer att jobba tätt ihop med vår svenska Data Assistant. Du kommer att delta i kundmöten och workshops för att ta hand om specifika kundbehov, samt matcha behoven med innehållet i den svenska databasen. Du kommer ta hand om den dagliga supporten för de som använder den svenska datan. Du kommer även få ansvar för större interna projekter, t.ex. i förbindelse av call-kampanjer och projekt när vi får nya kunder, ’match and clean’.

 

Din profil

Du brinner för att få pröva ett jobb som kan utveckla dig både yrkesmässigt och personlig.
Som person kan du hantera periodvis introverta uppgifter inom utveckling av den svenska databasen, men samtidigt slå över till att aktivt delta i kundmöten. Då aPureBase är ett internationellt företag, ska du kunna kommunicera på engelska. Du skriver och talar flytande svenska. Du har intresse för database och CRM-system och har gärna erfarenhet i MS Office.

Du är bra på att sätta i gång själv med dina uppgifter, och arbetar säkert och målrättat under den press som kommer med tighta deadlines och större projekter.
 

 

Är du intresserad?

HRpeople hjälper med rekrytteringen, och du bes därför skicka din ansökning med CV snarast till HRpeople på alc@hrpeople.dk

aPureBase har utarbetat 4 värden till Corporate Attitude till våra anställda: Quality Improvement, Positive Attitude, Flexibility och Proactive Drive. Värdena säkrar att vi alltid har fokus på kvalitet, affärer och de anställda. Vår vision är att alla patienter ska ha tillgång till den bästa möjliga behandlingen.

Written by Linn Gullberg