January 23, 2018 Jobs No Comments

The following job post is targeted towards the Nordic countries and is written in Danish.

Nordic Sales Manager til karrierestilling inden for pharma

Til nyoprettet stilling søges en dynamisk og struktureret Sales Manager med personaleansvar til snarlig tiltrædelse i en international virksomhed inden for IT med kunder rettet mod Pharma.

Dine primære opgaver

Som Sales Manager, arbejder du tæt sammen med- og refererer direkte til aPureBase’ CEO og du bliver en del af virksomhedens sales management team. Du bliver ansvarlig for salget i Norden og du vil lede, udvikle og samarbejde med et mindre team.

Jobbet vil fokusere på udviklingen af både forretningen og organisationen, hvor du får en vigtig rolle med at udvikle en højtydende og professionel Service Community og nordisk salgsorganisation. Du vil desuden have salgsansvaret for egne kunder og støtter med udviklingen af virksomhedens partnernetværk.

Du bliver en del af et ungt team, som arbejder både med hjerne og hjerte. Virksomheden er en mindre og agil virksomhed med vokseværk, ambitioner og korte beslutningsveje. Derfor lægges der stor vægt på det personlige ansvar og ejerskab for den enkelte opgave. aPureBase holder til i hyggelige omgivelser på Østerbro.

Din profil

Som person er du relationsskabende, udadvendt og kan kommunikere kompliceret stof, så det kan forstås af alle interessenter i og uden for virksomheden. Du har en struktureret tilgang til salgsopgaverne og du fungerer både som inspirator af nye tiltag og integrator, hvor du naturligt inddrager dit team og øvrige kolleger i processen.

Din formelle uddannelse er ikke det væsentligste. Vigtigere er dine dokumenterede resultater fra nuværende og tidligere stillinger og dine personlige og sociale kompetencer.

Du behøver ikke at have ledelseserfaring, men det er vigtigt, at du brænder for at være en leder, der tør lede vejen. Det vil være en stor fordel, hvis du har erfaring fra pharmabranchen.

Da virksomheden arbejder internationalt er engelsk et must i både skrift og tale. CRM-systemer og MS Office skal du have erfaring med. Jobbet inkluderer 4-6 rejsedage om måneden. Din lønpakke vil blive et mix af en konkurrencedygtig fast løn plus provision og bonus baseret på resultater.

Er du interesseret?

HRpeople hjælper med i rekrutteringen og du bedes derfor sende din ansøgning med CV snarest til HRpeople på alc@hrpeople.dk.

———————————————————————————————————————-

aPureBase formidler data. De samler og bearbejder faginformation om læger, specialister, sygeplejersker, pharmaceuter, tandlæger, opinionsdannere, beslutningstagere og andre influenter inden for både medico, pharmabranchen, hospitaler, relaterede institutioner og organisationer inden for sundhedssektoren. De leverer en bred vifte af dataløsninger til kunder over hele verden.

aPureBase har udarbejdet 4 værdier til Corporate Attitude for vores medarbejdere: Quality improvement ; Positive Attitude ; Flexibility og Proactive Drive. Værdierne sikrer, at de altid har fokus på kvalitet, forretning og medarbejdere.

Written by Linn Gullberg